Mockachokladtorn med lime och nonstop

Du behöver 18 tunna, mörka chokladplattor, typ 4 x 4 cm 1 pkt chokladmoussemix 1 msk krossat pulverkaffe mjölk enligt moussepaketet Garnering: strimlor av limeskal...


18 portioner

Du behöver

  • 18 tunna, mörka chokladplattor, typ 4 x 4 cm
  • 1 pkt chokladmoussemix
  • 1 msk krossat pulverkaffe
  • mjölk enligt moussepaketet
  • Garnering:
  • strimlor av limeskal
  • nonstopgodis

Gör så här

1
Lägg plattorna åtskiljda på en bricka. Blanda mixpulvret med kaffet. Bered sedan moussen enligt paketets anvisning, klicka smeten i en spritstyll eller plastpåse. Lägg i kylen tills moussen blivit fast, ett par timmar.

2
Klipp av påsspetsen och spritsa, eventuellt genom tandat munstycke, stadiga moussetorn på chokladen. Låt stå kallt till serveringsdags. Garnera med limeskal och nonstop.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top