Lins- och getostsallad med grillat kycklingbröst

Du behöver 200 g röda linser från burk 1 dl mix av russin och nötter av valfri sort 100 g fetaost i tärningar 50 g...


2 portioner

Du behöver

  • 200 g röda linser från burk
  • 1 dl mix av russin och nötter av valfri sort
  • 100 g fetaost i tärningar
  • 50 g färsk spenat
  • 1 msk olivolja
  • 1/2 msk pressad citron
  • 1 nypa salt
  • lite grovmalen svartpeppar
  • 2 grillade kycklingbröst

Gör så här

1
Skölj av linserna med vatten och blanda dem med russin, nötter och fetaost i en rymlig bunke.

2
Stek spenaten i hälften av olivoljan i en stekpanna på medelvärme i cirka 1 minut. Rör ner spenaten i linsblandningen.

3
Rör ner resten av olivoljan och citronsaften. Smaka av med salt och svartpeppar. Servera linssalladen med färdiggrillade kycklingbröst.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top