Rökt fisk i taco med varm sallad

Du behöver 150 g varmrökt fisk (lax, makrill, sik, böckling) 4 dl fryst grönsaksblandning med majs, ärter, paprika 1/2 dl creme fraiche 2 tsk tacokryddor...

Tillagningstid: 30 minuter
2 portioner

Du behöver

  • 150 g varmrökt fisk (lax, makrill, sik, böckling)
  • 4 dl fryst grönsaksblandning med majs, ärter, paprika
  • 1/2 dl creme fraiche
  • 2 tsk tacokryddor
  • 1/4 isbergssalladshuvud eller kinakål
  • salt
  • 4 tacoskal

Gör så här

1
Rensa fisken från skinn och ben. Dela i mindre bitar.

2
Häll grönsaksblandningen i en kastrull med lite kokande vatten. Koka upp igen och koka 1 minut. Sila av. Blanda ner creme fraiche, tacokryddor, och strimlad sallad. Smaka av med salt. Blanda till slut ner fisken så att bitarna inte smulas sönder för mycket .

3
Fyll salladen i tacoskal. Toppa med peperoni eller ärtskott om du vill. Servera genast med tomater att äta till och komplettera med en banan till efterrätt.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top