Ostomelett med champinjon- och spenatstuvning

Du behöver 2.5 st ägg 40 g grönmögelost grovhackad smör 100 g champinjoner grovt delade 1 st lök finhackad 100 g spenat djupfryst stuvad salt...

Tillagningstid: 30 minuter
1 portion

Du behöver

  • 2.5 st ägg
  • 40 g grönmögelost grovhackad
  • smör
  • 100 g champinjoner grovt delade
  • 1 st lök finhackad
  • 100 g spenat djupfryst stuvad
  • salt
  • svartpeppar

Tillbehör:

vitkål fint strimlad
persilja klippt eller hackad
tomat eller flera små
sorbet mango

Gör så här

1
Rör äggen med osten och gör en omelett.

2
Hetta upp stekpannan och fräs, svamp, lök och spenat. Salta och peppra.


Kommentar:
Supersnabbt!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top