Mango-/yoghurtglass

Du behöver 500 g mangopuré 500 g matlagningsyoghurt 250 g (ca 4 dl) florsocker 50 g (2 1/2 msk) flytande honung Gör så här 1...


4 portioner

Du behöver

  • 500 g mangopuré
  • 500 g matlagningsyoghurt
  • 250 g (ca 4 dl) florsocker
  • 50 g (2 1/2 msk) flytande honung

Gör så här

1
Rör samman ingredienserna och häll massan i en glassmaskin. Frys till en slät glass och skeda upp den i en bunke eller glassburk att förvaras i frysen om glassen inte serveras på en gång.

2
Strö hackade torkade tranbär eller torkade lingon på glassen vid servering.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top