Du behöver
- 3 dl plockad persilja
- 4 vitlöksklyftor
- 2 msk olivolja
- 4 rejäla kycklingfiléer
- salt och svartpeppar
- 6 medelstora, kokta potatisar
- 1 burk kidneybönor, 250 g avrunnen vikt
- 1 burk stora, vita bönor, 250 g avrunnen vikt
- 3 msk kapris
- 2 msk kaprisspad
- 2 msk olivolja
- 2 msk hackad gräslök
- lite salt och nymalen svartpeppar
Gör så här
1
Hacka persiljan och vitlöken fint. Blanda med olivoljan.
2
Lägg kycklingfiléerna i en smord (olivolja) ugnsform, salta och peppra. Bred på persilje- och vitlöksblandningen och sätt in formen i ugnen i 18 minuter på 200 grader.
3
Skär potatisen i bitar. Skölj bönorna väl och blanda med potatis,
4
kapris, kaprisspad, olivolja, gräslök, salt och svartpeppar.
5
Servera salladen till kycklingfiléerna.