Färskost med rucola och solroskärnor

Du behöver 1 burk keso en näve rucola 1/2 krm salt några tag med pepparkvarnen 1/2 dl solroskärnor 1 skiva surdegsbröd Gör så här 1...


2 portioner

Du behöver

  • 1 burk keso
  • en näve rucola
  • 1/2 krm salt
  • några tag med pepparkvarnen
  • 1/2 dl solroskärnor
  • 1 skiva surdegsbröd

Gör så här

1
Rosta solroskärnorna i torr stekpanna. Det gör mycket för smaken.

2
Mixa keso och rucola tills färskosten är slät.

3
Smaka av med salt och peppar. Servera på surdegsbröd.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top