Mellanmålskaka

Du behöver 1 dl fiberhavregryn 1 dl solrosfrön 1/2 dl sesamfrön 1 dl torkade aprikoser 1/2 dl russin 1/2 msk honung 1 tsk vaniljsocker 1...


10 portioner

Du behöver

  • 1 dl fiberhavregryn
  • 1 dl solrosfrön
  • 1/2 dl sesamfrön
  • 1 dl torkade aprikoser
  • 1/2 dl russin
  • 1/2 msk honung
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk kanel
  • 2 äggvitor

Gör så här

Mixa allt i en matberedare. Tryck ner blandningen i en papprad avlång brödform. Grädda mitt i ugnen 150 grader, cirka 15 minuter. Låt kallna svalt innan du skär i bitar.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top