Citronhalloncoupe med pepparkakor

Du behöver 200 g mascarpone (mjuk och mild italiensk färskost) 2 dl matlagningsyoghurt 2 msk lemon curd 200 g hallon, färska eller nätt och jämnt...


4 portioner

Du behöver

  • 200 g mascarpone (mjuk och mild
  • italiensk färskost)
  • 2 dl matlagningsyoghurt
  • 2 msk lemon curd
  • 200 g hallon, färska eller nätt och
  • jämnt tinade
  • 12 pepparkakor i bitar

Gör så här

Blanda mascarpone, yoghurt och lemon curd. Varva krämen med hallon och pepparkaksbitar i portionsglas. Garnera med mynta- eller citronmelissblad.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top