Falukorvsburgare med ägg

Du behöver falukorv skuren i skivor 2 st ägg 2 st hamburgerbröd alternativ källarfranska 2 st ost gärna cheddar 1 st tomat skuren i skivor...

Tillagningstid: 30 minuter
2 portioner

Du behöver

  • falukorv skuren i skivor
  • 2 st ägg
  • 2 st hamburgerbröd alternativ källarfranska
  • 2 st ost gärna cheddar
  • 1 st tomat skuren i skivor
  • 2 st salladsblad
  • 6 st potatis skivade
  • 1 tsk smör
  • salt lite och svartpeppar

Tillbehör:

senap och ketchup

Gör så här

1
Stek falukorvsskivorna och äggen tills korven får en fin stekyta och äggen har fast konsistens.

2
Placera ut korv och ägg på brödet. Lägg på ost- och tomatskivor och sallad.

3
Stek potatisen i lite smör. Krydda med salt och svartpeppar och servera tillsammans med falukorvsburgaren.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top