Tandoorimacka med mangochutney

Du behöver 2 kycklingfiléer 2 tsk tandoorikrydda 8 skivor formbröd 4 msk mango chutney färsk koriander Gör så här 1 Putsa kycklingfiléerna och gnid in...


4 portioner

Du behöver

  • 2 kycklingfiléer
  • 2 tsk tandoorikrydda
  • 8 skivor formbröd
  • 4 msk mango chutney
  • färsk koriander

Gör så här

1
Putsa kycklingfiléerna och gnid in dem med tandoorikryddan.

2
Stek på medelgod värme tills innertemperaturen är 70 grader. Det tar cirka 15 minuter, beroende på hur tjocka filéerna är. Skiva kycklingen.

3
Lägg upp fyra brödskivor. Varva kycklingskivor, mango chutney och färsk koriander.

4

5
Toppa med fyra brödskivor till och grilla mackorna i ugnen eller smörgåsgrill. Om man vill kan man också steka brödskivorna för sig och bara lägga ingredienserna emellan.

6
Klä in i smörgåspapper och skär varje dubbelmacka på diagonalen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top