Italieninspirerad sallad med mozzarellaost

Du behöver 1 påse salladsmix 1 ask körsbärstomater 1 röd paprika 1 mozzarellaost (125 g) 2 msk pinjenötter, lättrostade 1/2 msk olivolja extra virgin flingsalt...


4 portioner

Du behöver

  • 1 påse salladsmix
  • 1 ask körsbärstomater
  • 1 röd paprika
  • 1 mozzarellaost (125 g)
  • 2 msk pinjenötter, lättrostade
  • 1/2 msk olivolja extra virgin
  • flingsalt

Gör så här

Skölj salladsmixen i kallt vatten och skaka bladen torra i en kökshandduk. Halvera körsbärstomaterna, strimla paprikan och skiva osten. Lägg upp allt runtom den smördegsinbakade rätten och strö på pinjenötter. Droppa på olja och smula aningen salt över.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top