Du behöver

  • souvasskav (souvas är kallrökt renkött)
  • 2 msk smör eller margarin
  • salt och svartpeppar
  • 1 st finbladig salladsmix
  • 4 st tomater i tunna skivor
  • 4 st pitabröd ljumma
  • 4 msk lingonsylt

Hjortronfraiche:

4 msk hjortronssylt
1 st crème fraîche (2 dl)
flingsalt och vitpeppar

Gör så här

1
Gör hjortronfraichen först: blanda ner sylt i creme fraichen och smaka av med salt och peppar.

2
Tvärbryn skavet i het stekpanna med lite matfett. Strö på salt och peppar.

3
Skölj salladsmixen och skaka bladen torra i en kökshandduk. Stoppa in sallad, kött och tomatskivor i pitabröden tillsammans med lingonsylt (eller lingon) och sätt fram hjortronfraichen att klicka på som sås.

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows