Skaldjurssås

Du behöver 2 vitlöksklyftor, hackade olivolja 400 g krossade tomater 1/2 dl vatten 1 1/2 dl citronfyllda oliver 200 g skaldjursmix från frysdisken, tinade 2...


0 portioner

Du behöver

  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • olivolja
  • 400 g krossade tomater
  • 1/2 dl vatten
  • 1 1/2 dl citronfyllda oliver
  • 200 g skaldjursmix från frysdisken, tinade
  • 2 msk hackad gräslök

Gör så här

Fräs vitlöken i olivoljan. Häll på krossade tomater och vatten, koka sakta i 5 minuter. Blanda i oliver, skaldjursmix och gräslök. Låt bli varmt, smaka av med salt och peppar.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top