Currysås

Du behöver 1 tsk curry smör till stekning 1 dl mjölk 3 dl kycklingbuljong 2 msk creme fraiche 1-2 vitlöksklyftor 1 msk ljus majsenaredning Gör...


4 portioner

Du behöver

  • 1 tsk curry
  • smör till stekning
  • 1 dl mjölk
  • 3 dl kycklingbuljong
  • 2 msk creme fraiche
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 1 msk ljus majsenaredning

Gör så här

Fräs curryn i lite smör. Häll i mjölk, buljong och creme fraiche. Pressa i vitlök. Låt koka ett par minuter under omrörning, tillsätt majsenaredning. Låt såsen sjuda i några minuter tills den tjocknar en aning.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top