Örtomelett – Koko zabzai

Du behöver 1 dl persilja 1 dl koriander 1 dl purjolök 1 dl färsk spenat 5 ägg 1/2 dl valnötter 1 msk torkade berberisbär eller...


4 portioner

Du behöver

  • 1 dl persilja
  • 1 dl koriander
  • 1 dl purjolök
  • 1 dl färsk spenat
  • 5 ägg
  • 1/2 dl valnötter
  • 1 msk torkade berberisbär eller tranbär
  • 1/2 tsk grillkrydda
  • salt och peppar
  • 3 msk olja

Gör så här

Hacka örter, lök och spenat. Blanda med ägg, valnötter, torkade bär och kryddor. Smörj en form med olja, häll i smeten och grädda i ugnen i 25-30 minuter i 200 grader, eller stek omeletten på medelvärme i en stekpanna tills den får fin färg.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top