Tonfisksallad från Antibes

Du behöver 4 kokta potatisar, kalla och skivade 1 stjälk stjälkselleri, tunt skivad 1 msk kapris 1 liten rödlök, finhackad ca 80 g grillad zucchini,...

Tillagningstid: 30 minuter
2 portioner

Du behöver

  • 4 kokta potatisar, kalla och skivade
  • 1 stjälk stjälkselleri, tunt skivad
  • 1 msk kapris
  • 1 liten rödlök, finhackad
  • ca 80 g grillad zucchini, från burk
  • 1 msk olivolja
  • 1 nypa havssalt
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • 1 burk tonfisk, avrunnen
  • Tillbehör:
  • färsk timjan och aioli på burk

Gör så här

1
Blanda potatis, stjälkselleri, kapris, rödlök och zucchini med olivolja i en rymlig bunke. Krydda med havssalt och grovmalen svartpeppar.

2
Lägg upp salladen på serveringstallrikar och toppa med tonfisk. Garnera med färsk timjan och servera aioli vid sidan om.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top