Thai- eller kycklingsoppa med körvelkryddning

Du behöver 400 g kycklingfilé, skuren i sockerbitsstora stycken salt, svartpeppar 1 dl sweet chili sauce 2 förpackningar (à 500 g) färdig soppa (thai eller...


4 portioner

Du behöver

  • 400 g kycklingfilé, skuren i sockerbitsstora stycken
  • salt, svartpeppar
  • 1 dl sweet chili sauce
  • 2 förpackningar (à 500 g) färdig soppa (thai eller kyckling)
  • 1 kruka körvel, hackad

Gör så här

Lägg ut kycklingbitarna. Salta och peppra dem. Blanda kött och chilisås. Låt marinera cirka 1 timme. Grilla eller stek bitarna cirka 5 minuter eller tills de känns genomstekta. Hetta upp soppan, lägg i kycklingen och snöa med massor av körvel.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top