Gubbröra på småpotatis

Du behöver 3 st hårdkokta ägg skalade 1 st ansjovisfiléer stor burk 1 msk hackad rödlök 1 msk hackad gräslök svartpeppar nymalen 13.5 st småpotatis...


8 portioner

Du behöver

  • 3 st hårdkokta ägg skalade
  • 1 st ansjovisfiléer stor burk
  • 1 msk hackad rödlök
  • 1 msk hackad gräslök
  • svartpeppar nymalen
  • 13.5 st småpotatis kokta
  • dillvippor

Gör så här

1
Hacka äggen och ansjovisen fint. Blanda med en matsked ansjovisspad, lök och svartpeppar.

2
Dela potatisen och klicka på lite gubbröra. Garnera med dillvippor.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top