Gratinerad chevre med sparris och lingon

Du behöver 200 g chèvreost sparris skalade vatten Lingonkompott 1 dl lingon 0.5 dl vatten 1 tsk honung Gör så här 1 Dela osten i...

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 200 g chèvreost
  • sparris skalade
  • vatten

Lingonkompott

1 dl lingon
0.5 dl vatten
1 tsk honung

Gör så här

1
Dela osten i fyra bitar och placera på bakplåtspapper på plåt. Gratinera i 200 graders ugnsvärme cirka 5 minuter.

2
Koka sparrisen någon minut i lättsaltat vatten. Ta upp och låt rinna av. Fördela på tallrikar.

3
Toppa med osten och lingonkompotten vars ingredienser mixats samman.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top