Gröna salladen med nässlor eller spenat

Du behöver 200 g färsk spenat eller späda nässelblad 6 skiva vitt bröd tärnade och smörstekta 4 st ägg mjukkokta och halverade parmesanost hyvlad Senapssås:...


4 portioner

Du behöver

  • 200 g färsk spenat eller späda nässelblad
  • 6 skiva vitt bröd tärnade och smörstekta
  • 4 st ägg mjukkokta och halverade
  • parmesanost hyvlad

Senapssås:

3 msk senap
1 msk strösocker
1 krm salt
0.5 krm svartpeppar
1 msk vinäger
1 dl olja

Gör så här

Lägg upp av alla ingredienser på tallrik. Blanda såsen och droppa den över rätten.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top