Du behöver
- 2 värmlandskorvar à 300 g
- 1 liten rödlök
- 1 1/2 msk olja
- 1 tärning hönsbuljong
- 2 1/2 dl majs/ärter/ paprikablandning
- 2 1/2 dl kokande vatten
- 3 dl (fullkorns)couscous
- ketchup och senap
- Tilll garnering:
- 1 dl (grekisk) yoghurt
- 50 g ärtskott
Gör så här
1
1 Värm korvarna i vatten enligt anvisning på förpackningen.
2
2 Skala och hacka löken, fräs den i olja i en kastrull. Smula ner buljong, lägg i grönsaksblandning, och häll på kokande vatten. Koka upp igen och tillsätt couscous. Låt den dra enligt tiden på förpackningen.
3
3 Fördela couscous på tallrikar, lägg på korvskivor, spritsa med ketchup och senap efter smak. Klicka på yoghurt och garnera med sköljda ärtskott.