Fylld kycklingfilé med linssallad

Du behöver 4 kycklingfiléer 4 skivor lagrad ost 4 tsk senap salt och peppar gröna linser Dressing: 2 msk balsamvinäger 4 msk olivolja 1 msk...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 4 kycklingfiléer
  • 4 skivor lagrad ost
  • 4 tsk senap
  • salt och peppar
  • gröna linser
  • Dressing:
  • 2 msk balsamvinäger
  • 4 msk olivolja
  • 1 msk finhackad rödlök
  • 1 kruka körsbärstomater, halverade
  • Tillbehör:
  • Sallad

Gör så här

1
1 Koka linserna enligt förpackningens anvisningar.

2
2 Skär ett snitt i kycklingen. Stoppa in 1 tsk senap och

3
1 ostskiva i varje kycklingfilé.

4
3 Stek i smör i 1 minut på varje sida. Sätt in kycklingen i ugnen på 200 grader i 15 minuter.

5
4 Hacka tomaterna och löken och blanda ned dem i linserna tillsammans med olivolja och vinäger. Salta och peppra.

6
5 Servera kycklingen med linssalladen och en grönsallad.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top