Du behöver
- 4 kycklingfiléer
- 4 skivor lagrad ost
- 4 tsk senap
- salt och peppar
- gröna linser
- Dressing:
- 2 msk balsamvinäger
- 4 msk olivolja
- 1 msk finhackad rödlök
- 1 kruka körsbärstomater, halverade
- Tillbehör:
- Sallad
Gör så här
1
1 Koka linserna enligt förpackningens anvisningar.
2
2 Skär ett snitt i kycklingen. Stoppa in 1 tsk senap och
3
1 ostskiva i varje kycklingfilé.
4
3 Stek i smör i 1 minut på varje sida. Sätt in kycklingen i ugnen på 200 grader i 15 minuter.
5
4 Hacka tomaterna och löken och blanda ned dem i linserna tillsammans med olivolja och vinäger. Salta och peppra.
6
5 Servera kycklingen med linssalladen och en grönsallad.