Du behöver
- 300 g äggnudlar
- 2 paprikor av valfri färg, strimlade
- 2 gula lökar, finhackade
- 1 liten purjolök, skivad
- 1 morot, i tunna slantar
- 1 färsk grön chili, finhackad
- 150 g räkor, skalade
- 2 ägg
- 1 krm svartpeppar, grovmalen
- en nypa salt
- Garnityr
- färsk persilja och bröd
Gör så här
1
Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar.
2
Fräs paprika, lök, purjolök, morötter och chili i en het stekpanna med lite olja i cirka fem minuter.
3
Lägg räkorna i grönsaksblandningen och knäck äggen över stekpannan och rör om i cirka två minuter.
4
Rör slutligen ner nudlarna i stekpanna och blanda väl. Smaka av med svartpeppar och salt. Servera toppat med lite persilja.
Fettsnålt!