Jordgubbar med balsamvinäger och örter

Du behöver 3 l jordgubbar 2 msk balsamvinäger 1 msk strösocker 1 msk basilika hackad 1 msk hackad mynta Sås: 5 dl yoghurt grekisk eller...


10 portioner

Du behöver

  • 3 l jordgubbar
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 msk strösocker
  • 1 msk basilika hackad
  • 1 msk hackad mynta

Sås:

5 dl yoghurt grekisk eller turkisk
0.5 dl flytande honung

Gör så här

Rensa jordgubbarna och dela dem. Blanda med balsamvinäger, socker och örter. Låt gärna dra i en halvtimme före avnjutning. Servera en blandning av yoghurt och honung till.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top