Karré med haricots verts

Du behöver 4 skivor (400 g) benfri fläskkarré salt svartpeppar smör 1 dl kapris 400 g haricots verts, värmda 1 citron, i klyftor persilja bröd...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 4 skivor (400 g) benfri fläskkarré
  • salt
  • svartpeppar
  • smör
  • 1 dl kapris
  • 400 g haricots verts, värmda
  • 1 citron, i klyftor
  • persilja
  • bröd

Gör så här

1
1 Lägg ut karréskivorna. Salta och peppra.

2
Stek eller grilla dem i smör.

3
2 Ta upp skivorna och låt kaprisen rostas en aning i smöret.

4
Fördela över köttskivorna.

5
3 Servera med bönorna, citron, persilja och bröd.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top