Pepparrotsgräddfil med citron

Du behöver 3 dl gräddfil 1 dl vispgrädde 2 msk riven pepparrot 1 krm salt vitpeppar citron rivet skal av 1 Gör så här Häll...


4 portioner

Du behöver

  • 3 dl gräddfil
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 msk riven pepparrot
  • 1 krm salt vitpeppar
  • citron rivet skal av 1

Gör så här

Häll gräddfilen i en bunke. Vispa grädden till skum och vänd ner i gräddfilen så att den blir lite mer fluffig i konsistensen. Smaka av med pepparrot, salt, vitpeppar och rivet citronskal.


Kommentar:
Obs!
Pepparrotssåsen bör tillagas en timme före servering så att pepparroten får tid att smaksätta såsen. Ta i underkant av pepparrot om såsen ska stå en längre tid, eftersom den kan bli för stark.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top