Bouillabaisse på burk

Du behöver 2 paket (à 370 g) örtkryddade krossade tomater 1 burk (425 g) hela tomater 1 liten burk (165 ml) kokosmjölk 1 burk (140...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 2 paket (à 370 g) örtkryddade krossade tomater
  • 1 burk (425 g) hela tomater
  • 1 liten burk (165 ml) kokosmjölk
  • 1 burk (140 g) vattenkastanjer
  • 2 burkar (150 g) musslor
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk smör
  • 4 skivor vitt bröd
  • 3 frukter
  • 2 dl keso
  • 4 tsk honung

Gör så här

1
Koka samman tomater och kokosmjölk i en kastrull i fem minuter. Smaka av med salt, vitpeppar och socker. Precis innan servering tillsätts vattenkastanjer och musslor.

2
Pressa vitlök i smör och rör runt. Bred smöret på brödskivor och grilla i 250 graders ugnsvärme i cirka 5 minuter tills brödet fått färg. Servera brödet till soppan.

3
Avsluta med en fruktsallad med keso och honung.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top