Du behöver
- 2 paket (à 370 g) örtkryddade krossade tomater
- 1 burk (425 g) hela tomater
- 1 liten burk (165 ml) kokosmjölk
- 1 burk (140 g) vattenkastanjer
- 2 burkar (150 g) musslor
- 2 vitlöksklyftor
- 2 msk smör
- 4 skivor vitt bröd
- 3 frukter
- 2 dl keso
- 4 tsk honung
Gör så här
1
Koka samman tomater och kokosmjölk i en kastrull i fem minuter. Smaka av med salt, vitpeppar och socker. Precis innan servering tillsätts vattenkastanjer och musslor.
2
Pressa vitlök i smör och rör runt. Bred smöret på brödskivor och grilla i 250 graders ugnsvärme i cirka 5 minuter tills brödet fått färg. Servera brödet till soppan.
3
Avsluta med en fruktsallad med keso och honung.