Köttstuvning med lök och fetaost

Du behöver 400 g fläskkött strimlat eller tärnat 1 st gul lök grovt tärnad 1 st röd paprika strimlad smör och 4.5 dl grädde valfri...


4 portioner

Du behöver

  • 400 g fläskkött strimlat eller tärnat
  • 1 st gul lök grovt tärnad
  • 1 st röd paprika strimlad
  • smör och
  • 4.5 dl grädde valfri fetthalt
  • 1 msk soja
  • 1.5 msk vetemjöl
  • 125 g fetaost tärnad
  • salt
  • vitpeppar

Tillbehör:

bladpersilja
tomater

Gör så här

Bryn kött, lök och paprika. Tillsätt grädden. Låt puttra cirka 10-15 minuter. Rör ner sojan. Rör ut mjölet i en aning vatten och red av stuvningen. Tillsätt osten. Låt puttra ett par minuter. Smaka av med salt och peppar.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top