Fläskkarréspett med rosmarin

Du behöver 800 g fläskkarré, skuren i munsbitar 6 klyftor vitlök, hackade 1 dl honung 4 rejäla kvistar rosmarin, hackade i mindre bitar 8 grillspett,...


0 portioner

Du behöver

  • 800 g fläskkarré, skuren i munsbitar
  • 6 klyftor vitlök, hackade
  • 1 dl honung
  • 4 rejäla kvistar rosmarin, hackade i mindre bitar
  • 8 grillspett, blötlagda
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

1
Marinera köttet i en blandning av vitlök, honung och rosmarin i ett dygn.

2
Putsa bort marinaden på köttet och trä upp det på pinnarna. Salta, peppra och grilla köttet. Pensla under grillningen med resterande marinad. Var dock försiktig så att inte köttet bränner vid.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top