Du behöver
- 2.5 st salladslökar eller 1 bit purjolök
- 100 g köttfärs eller quorn
- smör eller olja
- 1/2-1 msk enchilada seasoning mix till extrakryddning
- 0.5 dl vatten
- 1.5 msk matlagningsyoghurt
- 50 g isbergssallad
- 3 st tomat 3 små eller 1 stor
- 1 st ananas i ring
- 1 st tacoskal (taco tubs)
- 2.5 msk riven ost
- persilja hackad
Gör så här
1
Dela löken i mindre bitar. Bryn den tillsammans med färsen.
2
Tillsätt mix och vatten och låt puttra några minuter.
3
Rör ner yoghurten och smaka eventuellt av med lite extra av mixen. Hetta upp.
4
Strimla isbergssalladen,
5
skiva tomaten och dela ananasen i bitar.
6
Fördela isbergssalladen och färsen i tacoskalet.
7
Strö över ost och persilja och toppa med tomat och ananas.
8
Njut en fruktsallad med kesella som dessert.