Bratwurst med bönsallad och purjosås

Du behöver 1 burk vita bönor, sköljda 3 tomater i bitar 2 msk hackad basilika 1/2 msk balsamvinäger 2 msk olivolja salt och peppar 1...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 burk vita bönor, sköljda
  • 3 tomater i bitar
  • 2 msk hackad basilika
  • 1/2 msk balsamvinäger
  • 2 msk olivolja
  • salt och peppar
  • 1 rejäl purjolök, ansad och skivad
  • 1 msk smör
  • 2 dl lätt-creme fraiche
  • 4 bratwurst

Gör så här

1
1 Blanda bönor, tomater och basilika med vinäger, olivolja, salt och peppar.

2
2 Fräs purjon mjuk i smöret utan att den får färg. Tillsätt lättcreme fraiche och koka sakta i 3 minuter, salta och peppra.

3
3 Snitta korvarna, stek dem och servera med tillbehören och eventuellt kokt potatis.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top