Omelett med svamp

Du behöver 1 st röd lök grovt tärnad eller skivad 200 g kantareller skurna i mindre bitar smör salt svartpeppar 12 st ägg 1.5 dl...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 st röd lök grovt tärnad eller skivad
  • 200 g kantareller skurna i mindre bitar
  • smör
  • salt
  • svartpeppar
  • 12 st ägg
  • 1.5 dl mjölk

Gör så här

1
Fräs lök och svamp. Salta och peppra.

2
Vispa äggen med mjölken, salt och peppar. Grädda en omelett. Fyll med svamp.

3
Stjälp upp omeletten på fat. Toppa med svamp, lökringar och eventuellt paprika. Servera gärna knäckebröd, smör, ost och smörvärmda haricots verts till.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top