Kycklingfilé med korngryn och zucchini

Du behöver 4 dl korngryn (förkokta) 1 zucchini, tärnad 2 tsk olivolja 2 tsk rivet limeskal 2 msk pressad lime 1 tsk currypasta 4 kycklingfiléer...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 4 dl korngryn (förkokta)
  • 1 zucchini, tärnad
  • 2 tsk olivolja
  • 2 tsk rivet limeskal
  • 2 msk pressad lime
  • 1 tsk currypasta
  • 4 kycklingfiléer
  • 2 tsk malen koriander
  • 2 tsk spiskummin
  • salt
  • 1 msk olivolja
  • ev lite medelhavsyoghurt

Gör så här

1
Koka korngrynen enligt anvisningen på förpackningen.

2
Fräs zucchinin i oljan.

3
Blanda gryn och zucchini med limeskal, limejuice och currypasta.

4
Krydda kycklingen med koriander, spiskummin och salt. Stek filéerna på medelvärme ett par minuter per sida.

5
Efterstek dem i ugnen på 175 grader i 5 minuter. Servera med korngrynen och en klick medelhavsyoghurt.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top