Vitvinssås till fisk

Du behöver 3 dl vatten 1 1/2 msk koncentrerad fiskfond 2 dl torrt, vitt vin 2 dl mellangrädde 2 msk ljus maizenaredning salt och nymalen...


4 portioner

Du behöver

  • 3 dl vatten
  • 1 1/2 msk koncentrerad fiskfond
  • 2 dl torrt, vitt vin
  • 2 dl mellangrädde
  • 2 msk ljus maizenaredning
  • salt och nymalen vitpeppar

Gör så här

Häll vatten, fiskfond och vin i en kastrull. Koka ihop under 15 minuter. Tillsätt grädden och koka ihop under ytterligare 10 minuter, red av med maizenaredning. Krydda med salt och vitpeppar.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top