Torsk med kapris och rödbetor

Du behöver vatten 2 st potatis skurna i klyftor 175 g torskfilé eller liknande Tillbehör: 1 dl rödbeta tärnad 1 msk kapris 10 cm gurka...

Tillagningstid: 20 minuter
1 portion

Du behöver

  • vatten
  • 2 st potatis skurna i klyftor
  • 175 g torskfilé eller liknande

Tillbehör:

1 dl rödbeta tärnad
1 msk kapris
10 cm gurka tärnad

Smör:

smör ca 10 g
riven pepparrot
salt
vitpeppar

Gör så här

1
Koka upp vatten med lite salt. Lägg i potatisen och låt den koka cirka 10 minuter eller tills den känns nästan mjuk. Lägg i fisk-bitarna som är klara på ett par minuter. Ta upp. Värm tillbehören i sin egen fukt. Rör ett gott smör och

2
servera till.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top