Sallad på norsk kungskrabba

Du behöver 2 st kungskrabba eller 4 portioner räkor 0.5 st röd lök tunt skivad 150 g oliver svarta utan kärna 100 g fetaost i...


4 portioner

Du behöver

  • 2 st kungskrabba eller 4 portioner räkor
  • 0.5 st röd lök tunt skivad
  • 150 g oliver svarta utan kärna
  • 100 g fetaost i mindre bitar
  • 50 g röd paprika strimlad
  • 1 st basilika bladen
  • rucolasallad ca 300 g
  • olivolja
  • salt svartpeppar

Gör så här

Blanda alla ingredienser på ett stort fat.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top