Pasta med valnötter och parmesan

Du behöver 100 g valnötter 150 g parmesanost, riven eller skuren i mindre bitar 2 dl urkärnade oliver, valfri sort och färg 2 tsk flingsalt...


4 portioner

Du behöver

  • 100 g valnötter
  • 150 g parmesanost, riven eller skuren i mindre bitar
  • 2 dl urkärnade oliver, valfri sort och färg
  • 2 tsk flingsalt
  • 1 tsk grovkrossad svartpeppar
  • 4 portioner pasta, kokt enligt anvisningarna på förpackningen
  • Tillbehör:
  • salviablad
  • rucolablad

Gör så här

Kör valnötter, ost, oliver, salt och peppar i mixern. Blanda med den heta pastan tillsammans med salvia- och rucolablad.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top