Du behöver

  • 100 g bacon strimlat
  • 2 st stort grönkålsstånd repade
  • vatten
  • 1.5 st köttbuljongtärning
  • 2.5 dl matlagningsgrädde (15 %)
  • salt och peppar
  • 0.5 tsk senapsfrö krossade
  • 600 g sejfilé
  • rågmjöl
  • smör till stekning

Gör så här

1
1 Knaperstek bacon i torr panna, låt rinna av på hushållspapper.

2
2 Lägg grönkål i en stor kastrull. Tillsätt vatten så det nästan täcker samt buljong. Koka i 15 minuter.

3
3 Slå bort buljongen, ånga av och häll på grädden, koka ihop under ett par minuter. Smaka av med salt, peppar och senapsfrön.

4
4 Salta och peppra fisken, vänd i rågmjöl. Stek i smör och servera med kål och kokt potatis om du vill.

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows