Du behöver
- 100 g bacon strimlat
- 2 st stort grönkålsstånd repade
- vatten
- 1.5 st köttbuljongtärning
- 2.5 dl matlagningsgrädde (15 %)
- salt och peppar
- 0.5 tsk senapsfrö krossade
- 600 g sejfilé
- rågmjöl
- smör till stekning
Gör så här
1
1 Knaperstek bacon i torr panna, låt rinna av på hushållspapper.
2
2 Lägg grönkål i en stor kastrull. Tillsätt vatten så det nästan täcker samt buljong. Koka i 15 minuter.
3
3 Slå bort buljongen, ånga av och häll på grädden, koka ihop under ett par minuter. Smaka av med salt, peppar och senapsfrön.
4
4 Salta och peppra fisken, vänd i rågmjöl. Stek i smör och servera med kål och kokt potatis om du vill.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows
Gör så här
instructions does not have any rows