Stekt aubergin/zucchini med skinka eller kassler

Du behöver Ca 750 g tillsammans av aubergin och/eller zucchini, skurna i 1 cm tjocka skivor 1 tsk salt svartpeppar Tillbehör: stekta champinjoner rökt skinka...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • Ca 750 g tillsammans av aubergin och/eller zucchini, skurna i 1 cm tjocka skivor
  • 1 tsk salt
  • svartpeppar
  • Tillbehör:
  • stekta champinjoner
  • rökt skinka eller bräckt kassler
  • citronklyftor

Gör så här

1
1 Grilla grönsakerna cirka 3 minuter på varje sida. Salta och peppra.

2
2 Lägg dem gärna på hög med stekta champinjonskivor och rökt skinka mellan varven.

3
3 Servera med rökt skinka eller bräckt kassler, stekta champinjoner och citronklyftor.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top