GI – Parmesanchips med chili

Du behöver 100 g parmesan 2 tsk chiliflakes 2 tsk torkad basilika 1/” dl pinjenötter Gör så här 1 Värm ugnen till 225 grader. Lägg...


10 portioner

Du behöver

  • 100 g parmesan
  • 2 tsk chiliflakes
  • 2 tsk torkad basilika
  • 1/” dl pinjenötter

Gör så här

1
Värm ugnen till 225 grader. Lägg bakplåtspapper på en plåt. Riv parmesanen grovt och lägg den i 10 små rundlar på papperet. Strö på chiliflakes och basilika. Fördela pinjenötterna överst.

2
Ställ in i ugnen tills osten smält och blivit lätt brun i kanten.

3
Låt svalna och lossa chipsen från bakplåtspapperet med hjälp av en stekspade. Servera ljumma.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top