Du behöver
- 2 tomater
- 1 dl fint strimlad purjolök
- 1 msk smör
- 1 1/2 dl creme fraiche
- 2 msk vatten
- 80 g regnbågsrom (säljs ofta som forellrom)
- 1 dl plockad körvel
- salt och peppar
- 8 pilgrimsmusslor
- 1 msk rapsolja
Gör så här
1
Skålla och skala tomaterna (se icakuriren.se/webbtv.asp).
2
3
Dela, gröp ur och tärna fint. Fräs purjon i smöret utan att
4
den får färg. Tillsätt creme fraiche och vatten, rör om och koka upp. Blanda i tomaterna, rommen och körveln. Låt bli varmt utan att koka, smaka av med salt och svartpeppar.
5
Salta musslorna och halstra dem en minut på varje sida i mycket het panna med lite olja. Servera med såsen.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows
Gör så här
instructions does not have any rows