Du behöver

  • 2 tomater
  • 1 dl fint strimlad purjolök
  • 1 msk smör
  • 1 1/2 dl creme fraiche
  • 2 msk vatten
  • 80 g regnbågsrom (säljs ofta som forellrom)
  • 1 dl plockad körvel
  • salt och peppar
  • 8 pilgrimsmusslor
  • 1 msk rapsolja

Gör så här

1
Skålla och skala tomaterna (se icakuriren.se/webbtv.asp).

2

3
Dela, gröp ur och tärna fint. Fräs purjon i smöret utan att

4
den får färg. Tillsätt creme fraiche och vatten, rör om och koka upp. Blanda i tomaterna, rommen och körveln. Låt bli varmt utan att koka, smaka av med salt och svartpeppar.

5
Salta musslorna och halstra dem en minut på varje sida i mycket het panna med lite olja. Servera med såsen.

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows