Du behöver
- 600 g kycklingbröstfilé
- färska salviablad
- 100 g lufttorkad skinka
- smör att steka i
- 1 dl röd vinäger
- 1 dl minigrädde
- 1–2 tsk kinasoja
- peppar, 1 nypa socker
- 1 apelsin, väl tvättad
- 1 burk (400 g) haricots verts
- 4 tomater, 1 msk olja
Gör så här
1
1 Klyv brösten på höjden. Salta och peppra Lägg salvia på varje skiva. Täck med skinka, fäst ihop med tandpetare. Stek ett par minuter på hög värme.
2
3
2 Hetta upp vinäger, grädde och soja i pannan, smaka av med peppar och socker.
4
5
3 Raspa lite skal av apelsinen. Låt spadet rinna av bönorna, skiva tomaterna. Varva dem i en skål, salta och peppra över. Droppa på olja och saften av en halv apelsin och vänd in lite apelsinskal.