Köttsallad med avokado och mango

Du behöver 500–600 g kokt kött, strimlat 1 mango, tärnad 1 avokado, tärnad valfria salladsblad ca 100 g favoritost i tunna skivor salt svartpeppar Senapssås:...


4 portioner

Du behöver

  • 500–600 g kokt kött, strimlat
  • 1 mango, tärnad
  • 1 avokado, tärnad
  • valfria salladsblad
  • ca 100 g favoritost i tunna skivor
  • salt
  • svartpeppar
  • Senapssås:
  • 1 schalottenlök, hackad
  • 1 citron, saften
  • 1–2 msk senap, gärna dijon
  • 1 msk soja
  • 1–2 tsk honung
  • 1 msk olja

Gör så här

Blanda alla ingredienser till salladen. Rör ihop ingredienserna till såsen. Servera.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top