Kycklingsallad i tunnbrödrulle

Du behöver 1 stort (ca 200 g) äpple ca 350 g tillagad kyckling, skuren i mindre bitar 1 stor (ca 150 g) kokt potatis, tärnad...


4 portioner

Du behöver

  • 1 stort (ca 200 g) äpple
  • ca 350 g tillagad kyckling, skuren i mindre bitar
  • 1 stor (ca 150 g) kokt potatis, tärnad
  • 1 dl tärnad saltgurka
  • 1 dl ärter eller småskurna haricots verts
  • 1 dl majonnäs
  • 1/2 dl vispgrädde, som vispas
  • salt
  • svartpeppar
  • 4 tunnbröd (ca 30 x 20 cm)
  • 1 grönsalladshuvud
  • Tillbehör:
  • purjolök

Gör så här

Blanda äpple, kyckling, potatis, gurka och ärterna med majonnäs och grädde. Smaka av med salt och peppar. Lägg ut tunnbröden, fördela salladsbladen och klicka ut av kycklingsalladen. Rulla ihop och bind gärna med en tunn remsa purjolök.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top