Du behöver
- 600 g tillagat nötkött
- rapsolja till stekning
- 100 g rotselleri
- 100 g morot
- 200 g zucchini
- 1 fänkål
- 1 gul lök
- 100 g champinjoner
- 2 msk hackad persilja
- salt och malen vitpeppar
Gör så här
1
1. Tärna köttet. Skala rotselleri och morot. Tärna selleri, morot och zucchini. Ansa fänkålen och tärna den. Skala och hacka löken. Ansa och skiva champinjonerna. Hacka persiljan.
2
3
2. Stek köttet i stekpanna med lite rapsolja. Låt köttet efterkoka i pannan med lite vatten. Lägg köttet åt sidan.
4
5
3. Fräs löken i rapsolja, sedan rotfrukterna och grönsakerna med champinjonerna sist. Blanda ned köttet. Krydda med salt och peppar och strö över persilja före servering.