Italienska kycklingrulader med pestopasta

Du behöver 500 g kycklingbröstfilé 40 g lagrad ost i skivor 100 g kallrökt skinka i skivor 1 tsk olivolja 4 portioner fiberpasta 60 g...


4 portioner

Du behöver

  • 500 g kycklingbröstfilé
  • 40 g lagrad ost i skivor
  • 100 g kallrökt skinka i skivor
  • 1 tsk olivolja
  • 4 portioner fiberpasta
  • 60 g pesto
  • ett par nävar mini-plommontomater
  • 2 tsk olivolja
  • flingsalt, svartpeppar

Gör så här

1
1 Klyv kycklingbrösten på höjden och banka dem tunna. Fördela ost och kött, rulla samman och vira en skinkskiva runt. Fäst med tandpetare. Stek på dryg medelvärme i olja. Sänk värmen och låt eftersteka under lock cirka 10 minuter.

2

3
2 Koka pastan och rör in peston före serveringen.

4

5
3 Halvera tomaterna och stek dem i oljan på hög värme mycket kort, salta och svartpeppra. Servera genast.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top