Pasta med kronärtskockor

Du behöver 2.5 st vitlöksklyftor krossade olivolja 1 st förpackning krossade tomater (400 g) 2 st tomater skurna i grova bitar 1 kruka basilika bladen...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 2.5 st vitlöksklyftor krossade
  • olivolja
  • 1 st förpackning krossade tomater (400 g)
  • 2 st tomater skurna i grova bitar
  • 1 kruka basilika bladen grovt hackade
  • 1 st burk kronärtskockor (400 g) i mindre bitar
  • salt
  • svartpeppar
  • strösocker
  • 4 prt pasta tillagad enligt anvisning på förpackningen
  • parmesanost riven

Gör så här

1
Fräs vitlöken i oljan. Tillsätt tomatkrosset, tomaterna, basilikan och de avrunna kronärtskockorna. Låt småkoka ett par minuter.

2
Smaka av med salt, peppar och socker. Hetta upp. Häll röran över den heta pastan. Strö över ost.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top