Halvmånar med leverpastej

Du behöver 4 plattor smördeg 50 g leverpastej 2 msk vispgrädde 1 msk konjak Till pensling 1 lättvispat ägg Gör så här Kavla ut plattorna...


10 portioner

Du behöver

  • 4 plattor smördeg
  • 50 g leverpastej
  • 2 msk vispgrädde
  • 1 msk konjak
  • Till pensling
  • 1 lättvispat ägg

Gör så här

Kavla ut plattorna en aning. Ta ut rundlar med glas (8 cm i diameter). Blanda pastej, grädde och konjak. Fördela på rundlarna. Vik ihop och tryck till kanterna. Pensla med ägg och grädda i 200 grader ca 20 minuter.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top