Petit-choux med grönmögelost

Du behöver En förpackning petitchoux-mix 3 dl vispgrädde 1 bit grönmögelost Gör så här Blanda och grädda enligt anvisningarna på förpackningen. Fyll dem sedan generöst...


10 portioner

Du behöver

  • En förpackning petitchoux-mix
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 bit grönmögelost

Gör så här

Blanda och grädda enligt anvisningarna på förpackningen. Fyll dem sedan generöst med vispad grädde (2–3 dl) som blandats med riven grönmögelost. Andra förslag på smaksättningar är kaviar och gräslök, pepparrot, räkor och dill, stenbitsrom och hackad lök, hackad skinka, chilisås och dill. Ännu ett tips är att du blandar petitchouxsmeten med 2–3 dl stark riven ost, formar bollar och gräddar dem ca 15 minuter i 200 graders ugnsvärme.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top